Hva vi tilbyr
Vi ønsker å møte alle mennesker der de er. Derfor tilbyr vi et rikt tilbud av kultur, faste aktiviteter, gode måltider og meningsfulle fellesskap.
Mat er Skovheims viktigste omdreiningspunkt og kanskje den viktigste inngangen til å gi trygghet og omsorg. Et variert og næringsrikt kosthold har styrkende og forebyggende effekt. Skovheims kafé har åpent fra kl. 10.00-15.00 på hverdager og tilbyr bagetter, rundstykker, vafler og hjemmelaget middag til subsidierte priser. Mat er sosialt, og i kaféen kan man møtes til frokost, vafler, is, lunsj eller middag. Middag serveres fra kl. 12.30-14.30. Lørdag, søndag og helligdager fra kl. 13.30-15.00. Ettermiddagskaffe serveres hver dag kl. 16.30, og dette er et fast og hyggelig samlingspunkt for mange.
Kaféen er åpen for alle og blir brukt av folk i alle aldre i nærmiljøet.
Kulturtilbudet
Vårt kulturbegrep favner vidt. Det spenner fra en god samtale eller en spasertur til håndarbeidsgrupper, bussturer og kulturaftener med profesjonelle musikere og foredragsholdere. Vi ønsker å legge til rette for gode generasjonsmøter og har et godt samarbeid med Skovheim Barnehage. Skovheim har to husorkestere, Birgits Husband og St.Hansbandet som spiller til dans i kaféen ca seks ganger i året. Våre kulturtilbud foregår i all hovedsak på kveldstid i kaféen og er gratis.
Faste aktiviteter
Vi har flere ukentlige faste, frivillige aktiviteter, alt fra bingokvelder til franskgruppe og andakt. En gang i måneden har vi kulturaften med konserter eller foredrag, der ulike artister og foredragsholdere underholder. Programmet er nytt hver høst- og vårsesong.
Servicetilbud på Skovheim
Kulturkalenderen
Vi har kulturaften med konserter eller foredrag én gang i måneden med ulike artister og foredragsholdere. Vi serverer lett bevertning, og har åresalg, der inntektene går til kulturlivet på Skovheim.
-
"Kaféen er hjertet på Skovheim. Nesten alle lurer på hva det er til middag hver dag. Hjemmelaget tradisjonell husmannskost er veldig populært, men jeg utfordrer også gjestene med nye smaker og internasjonale retter som jeg justerer litt slik at jeg er sikker på at det faller i smak. Jeg synes det er viktig å lytte til gjestene og tilpasse menyen etter hva de har lyst på. Og jeg tar gjerne imot bestillinger, det være seg vafler, kaker, smørbrød eller hva man måtte ønske seg. Jeg er et «ja-menneske!"